Een woordje geschiedenis

Zeer bescheiden begonnen, op een stuk braakliggend terrein gelegen op het einde van de Daverlostraat, en slechts voetballend in wedstrijdverband als de tegenstrever ons, naast een terrein, ook nog een voetbaluitrusting kon lenen, zijn wij uitgegroeid tot een goed georganiseerde liefhebbersploeg.

Sinds de stichting op 1 april 1971 (géén aprilvis) stonden er vrijwilligers klaar om onze ploeg op de sporen te houden. Uiteraard zijn de oprichters van de ploeg er niet meer bij maar toch ben ik, Ingrid, reeds sinds 1972 bij Ajax betrokken en beheer ik sinds 1984 het secretariaat. Ook onze voorzitter Arnold deelt sinds 1976 lief en leed van onze ploeg.
De eerste krantenverslagen in verband met onze ploeg

Dit zijn de eerste artikeltjes die in Het Brugsch Handelsblad verschenen over onze ploeg.